Dorel a tăiat curentul! Mii de timișoreni, afectați după o greșeală de începător

Panică în zona Cetății și în cartierul Blașcovici, după ce curentul a fost „stins” încă de dimineață. Avaria nu a fost reparată nici până acum pe unele străzi, deși foarte multă lume s-a plâns de această problemă.

„Marți, 13 iulie, în jurul orei 8.50, a fost înregistrat un incident produs ca urmare a unor săpături efectuate de terți pe traseul unei linii electrice subterane din zona bd. Cetății, municipiul Timișoara. Au fost afectate mai multe tronsoane, ceea ce a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a unui număr inițial de 10 posturi de transformare”, transmit reprezentanții Enel.

Mai pe românește, un Dorel care lucrează la șantierul Cetății a tăiat curentul și a lăsat apartamente, case, magazine și terase fără curent!

Două posturi de transformare au fost realimentate, iar echipele E-Distribuție Banat și ale contractorilor sunt pe teren și lucrează pentru remedierea defectelor pentru a putea realimenta cei aproximativ 3.000 de consumatori afectați în continuare. Realimentarea va fi posibilă treptat, pe parcursul zilei de marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here