Dosare penale pentru alcool la volan

S-au ales cu dosare penale pentru că nu au ținut cont de sfaturile polițiștilor. Doi bărbați din Timiș au fost depistați băuți la volan weekendul trecut de către oamenii legii.

La data de 23 octombrie, în jurul orei 17.30, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Aleea Viilor. Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani, emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 18.40, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Magnoliei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost transportați la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here