Dosare penale pentru că au condus băuți la volan

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 17 iulie, în jurul orei 08.00, polițiștii Secției 2 Timișoara au depistat un tânăr de 22 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Arieș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 18.30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat o femeie de 41 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Izvin, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul i-a fi fost încredințat de sora sa, deși cunoștea faptul că aceasta nu  este posesoare de permis.

La aceeași dată, în jurul orei 19.50, polițiștii Secției 4 Timișoara au depistat un bărbat de 44 de ani în timp ce se deplasa cu un moped pe strada Felix, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here