Dosare penale pentru șoferii depistați băuți la volan

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 16 decembrie, în jurul orei 18.20, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat un tânăr de 27 de ani care conducea un autoturism neînmatriculat pe raza orașului.

Totodată, polițiștii au depistat un bărbat de 52 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Nerău, având o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 decembrie, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un tânăr de 22 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Făgetului, având o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat un tânăr de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Saravale, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au depistat un bărbat de 42 de ani care conducea un autoturism pe raza localității Cenad, având o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat o tânără de 22 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here