Dosare penale pentru șoferii depistați băuți la volan

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 23 august, în jurul orei 16.40, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un bărbat de 36 de ani care conducea un autoturism pe DN 69, dinspre Arad spre Timișoara, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu o viteză de 122 km/h, pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h.

În cursul nopții, la ora 01.40,  polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un tânăr de 19 ani care conducea un autoturism pe bulevardul Iuliu Maniu din municipiu, rulând cu o viteză de 107 km/h.

La data de 24 august, în jurul orei 18.00, polițiștii Serviciului Rutier Timișoara au depistat un bărbat de 59 de ani care conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Șustra, rulând cu o viteză de 104 km/h.

În toate cazurile, conducătorii auto au fost sancționați cu amenzi în valoare de 1125 de lei fiecare și ca măsură complementară suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here