Dosare penale pentru șoferii prinși băuti la volan

Spread the love

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 19 august, în jurul orei 19.00, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un bărbat de 32 de ani care conducea un autoturism pe strada Făgetului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de  0,93 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat u bărbat de 63 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 august, în jurul orei 16.30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un bărbat de 41 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, având o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here