Două ATV-uri furate din Franța, în valoare de 10.000 de euro, descoperite într-un camion, în vama Cenad!

Poliţiştii de frontieră timișeni au descoperit în vama Cenad, într-un tir două ATV-uri ce figurau în bazele de date ca fiind furate din Franța.

ATV-urile erau ascunse într-un camion care transporta mobilă, în spatele unui panou disimulat.

”În data de 13.01.2018, în jurul orei 00.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român D. Cristian în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți, conducând o autocamioneta marca Fiat Ducato, înmatriculată în Franța. La controlul efectuat asupra autocamionetei care transporta mobilă, poliţiştii de frontieră timișeni au descoperit în remorca acesteia, în spatele unui panou (OSB) dismulat, 2 ATV noi, marca CAN-AM-BRP, pentru care conducătorul autovehicului nu a putut prezenta documente de proveniență a acestora”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au constatat constatat că cele două ATV-uri figurează ca fiind furate din Franța, alertă introdusă de autorități în data de 19 decembrie 2017.

Cele două ATV-uri în valoare de aproximativ 10.000 euro au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.