Două hoațe surprinse după ce au furat peste 2000 de lei din borseta unui bărbat în tramvaiul 8

Două hoațe care acționau în mijloacele de transport în comun au ajuns pe mâna polițiștilor locali. Acestea, în vârstă de 34 de ani și 32 de ani, au tâlhaărit un bărbat de suma de peste 2000 de lei.

Totul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 10.30, în tramvaiul pe linia nr. 8. În fapt, polițiștii locali se aflau în stația de la B-dul Regele Carol cu Gen. Dragalina, când au observat un bărbat care venea în fugă dinspre Piața Mocioni și striga după două tinere, spunând că acestea i-au furat banii. Imediat polițiștii locali au pornit în urmărirea celor două femei și le-au reținut.

În acest timp, una dintre ele a încercat să scape de banii pe care îi avea asupra ei, aruncând teancul peste gardul din apropiere, de pe str. C. Brâncoveanu, în curtea Liceului sârbesc. Imediat cele două au fost reținute spre identificare, acestea fiind cunoscute ca făcând parte dintre persoanele care se ocupă cu furturile din buzunare.

Victima, un bărbat de 57 de ani, a confirmat că suma de bani de aproximativ 2.093 lei îi aparține, că tocmai îi scosese de la bancă și că îi avea într-o borsetă când a simțit că îi sunt sustrași în înghesuiala din tramvai. Cele două, împreună cu banii găsiți, au fost predate de polițiștii locali polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Poliția Locală atrage atenția încă o dată că este foarte important ca persoanele care cad victime precum și martorii la astfel de cazuri să nu se lase intimidați și să ia atitudine, sprijinind acțiunile de prindere a persoanelor atunci când încearcă să se sustragă.

15135787_539922526197615_1338350185448899635_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here