Două tinere, în stare gravă la spital după ce s-au răsturnat cu maşina şi au fost izbite de un camion

Accident grav de circulaţie în această dimineaţă pe drumul ce duce spre Arad.

Din primele informaţii se pare că o şoferiţă ar fi fost de vină, însă după ce au cercetat la faţa locului, poliţiştii au stabilit că de fapt vinovat este un bărbat de 64 de ani, care nu a acurdat prioritate autoturismelor care circulau dinspre Arad spre Timişoara, astfel o tânără de 32 de ani nu a mai reuşit să frâneze şi a intrat în maşina din faţă, după care s-a răsturnat şi a ajuns pe constrasens.  Ghinionul a făcut ca în acel moment din sens opus să vină un autocamion, care a intrat în plin în maşină.

În maşină se aflau două tinere, şoferiţa de 32 de ani şi încă una de 28. Ambele au fost preluate de urgenţă de ambulanţele sosite la faţa locului.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 64 de ani aflat la volanul unui autoturism nu s-a asigurat la punera în mişcare a acestuia, fiind acroşat de un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani, ce se deplasa pe DN 69, direcţia Arad. În urma accidentului au rezultat două victime, respectiv femeiea de 32 de ani, adică şoferiţa, cât şi o femeie de de 28 de ani, pasageră în acelaşi autoturism”, spune Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here