Drama în Timiș. Un bărbat a fost strivit de propriul tractor, iar fetele sale, în stare gravă după un accident în pădure

Astăzi, 9 iulie în jurul orelor 15, la numărul de urgență 112 s-a anunțat producerea unui eveniment rutier nefericit în zona Făgetului.

Un bărbat a fost surprins de un utilaj agricol (tractor), care s-a răsturnat în apropierea localității Fărăsești, într-o zonă greu accesibilă. Pentru gestionarea situației de urgență, au fost alocate urmatoarele forțe și mijloace: o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 8 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Făget, dar și un echipaj medical SAJ cu medic. De asemenea, având în vedere informațiile preliminare obținute de la apelant, s-a dispus și alertarea elicopterului SMURD.

„Ajunși la fața locului, pompierii au constatat următoarele: un tractor, în care se aflau 3 persoane, s-a răsturnat și a surprins sub acesta o persoană de sex masculin, iar celelalte 2 persoane de sex feminin (minore de 11 și 13 ani) au fost proiectate pe câmp.
După extragerea victimei, au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din păcate însă, victima (bărbat în vârstă de 47 de ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Minora de 11 ani, cu traumatisme la membrele inferioare, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spitalul de copii “Louis Turcanu” din Timișoara. Cealaltă minoră, de 13 ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru investigații medicale”, se arată într-un cominicat ISU Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here