Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea jocurilor din sferturile de finală ale Cupei României, ediţia 2021-22. Politehnica Timişoara o va înfrunta în manşă unică, pe teren propriu, pe FC Argeş!

„Am şi intuit, când mă uitam la tragere şi am văzut FC Argeş, am şi zis: Poli Timişoara. Nu ştiu, am avut aşa o presimţire… Va fi un joc interesant, cu o echipă bună din Liga I… O echipă foarte bine organizată, cel puţin pe jocul defensiv. Cred că va fi un joc interesant. E o altă competiţie, o competiţie care ne-a adus mai aproape de ceea ce ne dorim noi de fapt, ca şi nivel de performanţă. Nu pot să spun că mi-am dorit un adversar anume pentru că toate echipele care au ajuns în această fază sunt echipe bune. Chiar şi ACSO Filiaşi, care eu cred că şi-a câştigat dreptul de a fi respectată prin rezultatele pe care le-a obţinut în această competiţie. Pot să spun că nu-mi doream Universitatea Craiova. Dar vom încerca să avem o evoluţie bună, la fel cum am avut şi cu Rapid. Motivaţie există desigur… Sigur, contează terenul propriu şi pot să spun că lucrul acesta ni l-am dorit. Să sperăm că de data asta spectatorii vor avea acces în tribune, pentru că este un joc interesant”, Nicolae Croitoru, antrenor principal Politehnica Timişoara.

Jocurile din această fază a competiţiei vor avea loc în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, în manşă unică pe terenul grupării mai slab clasate în ediţia trecută de campionat. Echipele au fost extrase dintr-o singură urnă.

Poli le-a depăşit până acum în competiţia K.O. pe Şoimii Lipova (scor 2-1), Unirea Slobozia (1-o) şi FC Rapid (2-0). De partea cealaltă, FC Argeş le-a depăşit pe Dinamo (2-1), în faza optimilor de finală, şi FC Botoşani (4-2), în 16-imi.

Partidele din sferturile de finală ale Cupei României:

Politehnica Timişoara – Campionii FC Argeş
FC Buzău – FC Voluntari
Chindia Târgovişte – Sepsi OSK
ACSO Filiaşi – Universitatea Craiova

Articolul precedentSe opreşte apa în mai multe localităţi din Timiş! Aquatim igienizează reţelele de distribuţie
Articolul următorRămâne cum e stabilit! Restricții prelungite în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.