Mai sunt doar câteva zile până la alegerile locale și aș dori să profit de ocazie pentru a transmite timișorenilor câteva gânduri.

Trăim într-unul din cele mai importante orașe ale României, avem o poziție privilegiată și urmează să fim Capitală Culturală Europeană. Toate aceste lucruri ne conferă oportunități pe care și le-ar dori și alte orașe și pe care doar cu o administrație formată din oameni competenți și dedicați le putem valorifica astfel încât fiecare dintre noi să simtă o schimbare în bine.

Dacă ne vom uni forțele și acționăm, în câțiva ani vom putea spune că trăim într-un oraș mai modern, mai frumos, mai curat, mai verde, mai sigur, mai atractiv pentru investitori, mai puțin poluat, mai puțin stresant. Vedem avântul pe care l-au luat alte orașe din țară și înțelegem că se pot face multe lucruri pozitive atunci când există voință și dedicare.

Echipa de candidați Pro-România cunoaște foarte bine atât problemele oamenilor, ale orașului cât și pe cele ale județului și are o serie de propuneri menite să contribuie la rezolvarea lor.

Pe de o parte sunt multe lucruri simple, care nu presupun o presiune mare pe bugetul Primăriei și care pot fi rezolvate foarte rapid dacă se dorește, iar pe de altă parte sunt proiecte de amploare, care vor transforma orașul nostru din multe puncte de vedere și care necesită resurse importante și mai mult timp pentru a fi realizate.

Foarte curând veți avea șansa să decideți ce se va întampla cu orașul și județul nostru în următorii 4 ani. De aceea, este esențial să votați informat, să faceți diferența între cei care au fost implicați în comunitatea noastră, ani de zile, cu rezultate concrete și vânzătorii de iluzii.

Cei pe care îi veți trimite în Primărie pentru a ocupa fotoliul de primar și la CJT pentru funcția de președinte, dar și pe cele de consilieri locali și consilieri județeni, trebuie să vă fi demonstrat până acum, într-un fel sau altul, că au calitățile, experiența și determinarea necesare pentru a acționa exclusiv în interesul timișorenilor și al timișenilor!

Suntem o echipă de oameni energici, ne plac faptele mai mult decât promisiunile.
Candidații noștri pentru funcția de Președinte CJT, deputat Pau Radu- Adrian și pentru funcția de Primar al Timișoarei, prof. Univ. dr. Craina Marius- Lucian, sunt oameni dedicați, profesioniști, cu experiență în managementul mai multor unități administrative locale, având rezultate remarcabile.

Pe lista consilierilor locali și județeni se află medici, avocați, antreprenori, ingineri, economiști, atât oameni cu experiență în politică și administrația locală cât și oameni care s-au implicat pentru prima dată în politică odată cu intrarea in Pro România.

Suntem o echipă de profesioniști. Am cunoscut succesul în carierele noastre, în afara politicii, iar acum vrem să dăm ceva înapoi orașului în care trăim și vrem să îmbătrânim.

Noi suntem 100% Pro Timișoara, Pro Timiș!
Vă așteptăm pe toți la vot duminică, 27 septembrie!
Votați Pro Rmânia pe toate buletinele de vot!

Comandat de Partidul Pro România – Organizația Timiș.

Executat de SC SCM MEDIA ONLINE SRL

CMF: 21200010.

Articolul precedentNumărul cazurilor noi de coronavirus rămâne în continuare mare! 1.629 de noi infectări în ultimele 24 de ore
Articolul următorMesajul Voichiței Lăzureanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara (P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.