E oficial! Sorin Cociobea i-a părăsit pe social – democrații din Timiș

11065749_10203687061408355_769324435_o

Partidul Social Democrat Timiș a rămas fără un consilier județean. Este vorba despre Sorin Cociobea, care de astăzi a devenit independent.

După ce Marcel Mihoc și Radu Marina au renunțat și ei profitând de Ordonanța traseiștilor, social – democrații au mai pierdut un membru. Acesta a declarat că încă nu și-a dat demisia din partid. „Cât am stat în PSD, timp de șase luni, pot să zic că am fost bolnav de cancer, iar acum, cu această demisie, am scăpat de cancer. Am ieșit din grupul consilierilor județeni PSD și mi-am exprimat dorința de a fi consilier județean independent. Legat de apartenența de partid aici este o discuție mai amplă. Datorită acelei Ordonanțe 55 s-au putut face anumite schimbări la momentul respectiv. Este o chestiune mai complicată, eu am vrut să fiu independent. Demisia din partid nu pot să-mi dau pentru că acea hârtie semnată la momentul respectiv a fost înregistrată de Consiliul Județean. În statul PSD scrie foarte clar că sunt 30 de zile în care trebuie să fi acceptat. S-ar putea să fie o nebuloasă și să cred că nu sunt nici măcar membru PSD”, a explicat Sorin Cociobea.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, spune că Sorin Cociobea rămâne atașat grupului consilierilor PSD, ca independent.“Nu pleacă la niciun alt partid, nu iese din cercul celor ce vor vota cu PSD. Nu cred că dacă domnul Cociobea a făcut un pas în lateral înseamnă că regretă cineva. Sunt convins că nici el nu regretă prietenia cu cei douăzeci de consilieri împreună cu președintele între care se află și nici nu se pune problema ca dânsul să se ducă în alte partide. Vrea să aibă mai multă independență, se simte mai în largul lui, dar cu promisiunea că este alături de noi”, e de părere președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

Sorin Cociobea a fost membru PSD din toamna anului trecut, când a părăsit PDL în baza aceleași ordonanțe care a permis migrația politică.

sorin cociobea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here