Ea le-a luat „mintile” politistilor din Vama Moravita

Pitigoi Elena Veronica o tanara iesita de pe bancile facultatii a fost agentul sub acoperire de la Vama Moravita. La prima vedere agentul de frontiera ar trebui laudat si chiar ar trebui sa i se ridice statuie pentru ca ea si-a facut treaba. 

In realitate lucrurile stau altfel, Pitigoi Elena si-a instigat colegii sa inchida ochii la unele invarteli din Vama Moravita. De altfel acelasi lucru s-a intamplat si in 2010 cand alta politista sub acoperire(Andreea Irina Brebenoiu) aplica aceleasi metode.

Modul de operare al politistei sub acoperire de la Moravita era unul cat se poate de simplu. A reusit sa intre pe sub pielea unor politisti cu state vechi in Vama Moravita mergand cu ei la chermeze si chiar la zilele de nastere a acestora. Acolo dupa cateva pahare de bautura, politista sub acoperire le propunea propriilor colegi sa incalce legea. Cu toate acestea Pitigoi nu prea a reusit sa dovedeasca nimic. Multe dintre acuzele anchetatorilor se bazeaza pe simple discutii pe care Pitigoi Veronica Elena sustine ca le-a avut cu unii politisti de frontiera.

In poza din materialul prezentat mai sus, politista sub acoperire apare chiar cu unul dintre politistii pe care i-a turnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here