Ediţia a IV-a din 2022 a Expo Mobila, gata de a începe

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la ultima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, organizată în perioada 10 – 13 noiembrie 2022, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier au mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:
▪ Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
▪ Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
▪ Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
▪ Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
▪ Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Cea de-a 4-a ediție a EXPO MOBILA TIMIȘOARA aduce o serie de noutăți:
– Pentru prima dată în cadrul expoziției va fi prezentat mobilierul modular, fără lemn, fără fier sau orice altă structură rigidă, simplu în exploatare, uşor de întreținut, confortabil, durabil și universal, pretabil pentru spații restrânse,
– Soluții smart-home și smart-cinema, corpuri de iluminat premium “Made in Italy”, șeminee pe vapori de apă 3 D și bio-ethanol.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.
Intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here