Picnic în Pustă la Otelec, un inedit eveniment gastronomic, și nu numai s-a bucurat de un succes peste așteptări.

Sute de participanți, delicii culinare tradiționale, muzică și dansuri, îmbinate cu expoziții de artă și vizite surpriză la obiectivele turistice din zonă, asta s-a întâmplat în cunoscuta localitate timișeană d epe malul râului Bega.

Activitățile au avut scopul de promovare a patrimoniului cultural local create în jurul specificului natural al vestului țării.

Picnic în Pustă la Otelec a sărbătorit frumusețea naturii și diversitatea culturală a câmpiilor Banatului și a celebrat oamenii, tradițiile și viața de zi cu zi a bănățelor.

Proiectul Otelec – destinație de turism cultural durabil este un proiect menit să valorifice potențialul local de dezvoltare a turismului cultural durabil și ca obiective valorizarea spațiului DKMT prin evidențierea patrimoniului cultural local al comunei Otelec și a patrimoniului natural reprezentat de râul Bega ce leagă comuna Otelec direct de Serbia, ca membru al DKMT.

Proiectul este realizat de Primăria Comunei Otelec în colaborare cu Asociația My Banat și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin Programul TimCultura 2023.

Articolul precedentEuropeanul de volei pe plajă U22, la final
Articolul următorTâlhar la 16 ani. S-a întâmplat în Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.