“Educaţie rutieră- Educaţie pentru viată”! Vezi castigatorii din Timis

0

concurs

Ieri, 20 mai,  avut loc la Timisoara faza judeţeană a concursului naţional “Educaţie rutieră- Educaţie pentru viată”, organizat de Inspectoratul Şcolar Timiş sub îndrumarea inspectorului Ladislau-Domolki în colaborare cu Poliţia Rutieră Timiş.

Concursul s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Timişoara, o gazda de traditie a acestei competitii. Au participat la acest concurs 8 echipaje reprezentative din şcolile timişene. Ca de fiecare dată, „arbitri” au fost poliţiştii care au dat startul competiţiei fie că a fost vorba de probele practice, fie de cele teoretice.

Elevii din gimnaziu au avut de parcurs doua probe şi anume:
1.Parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon;
2.Respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul şcoală.

Cu multă emoţie dar şi cu îndemânare, elevii au trecut cu brio cele două  probe. Echipa care s-a clasat de această dată pe primul loc a demonstrat că educaţiei rutiere îi trebuie acordată importanţa cuvenită mai ales că este vorba de viaţa copiilor.

Pe primul loc s-a clasat Școala Gimnazială Nr. 24 Timişoara, locul doi a fost ocupat de Școala Gimnazială Şag, locul 3 a fost ocupat de Școala Gimnazială Nr. 30 iar celelalte scoli participante au primit menţiuni.

La nivel de liceu a castigat echipajul Liceului Tehnologic Lugoj.

Şcoala Gimnazială nr. 24 a fost reprezentată de elevii DOBREN SERGIU şi SAVA IULIAN sub îndrumarea profesorului MODRA CRISTIAN care a fost foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi. Tanarul profesor fiind obişnuit cu rezultatele foarte bune atât în caliate de fost sportiv de performanţă cât şi ca antrenor în domeniul care la consacrat – kick-box-ul.

Prof. Modra Cristian: “Doresc să îi felicit pentru atitudinea şi determinarea de care au dat dovadă. Ne aşteapta o finală nationala foarte grea ce va avea loc în luna iulie la Sfântul Gheorghe în Covasna, unde va lua startul câte un echipaj din fiecare judeţ. Totodata vreau sa multumesc doamnei director Lobaza Daniela pentru sprijinul acordat în vederea participarii la aceasta competiţie”.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here