Timp de cinci săptămâni, în perioada 21 martie – 22 aprilie, doi elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani se vor pregăti să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

Tinerii, elevi în anul II ai Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani, desfăşoară pe durata a cinci săptămâni, un stagiu de pregătire practică în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara. Aceştia vor fi îndrumaţi de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi vor participa efectiv la toate misiunile pe linia ordinii şi siguranţei publice care revin subunităţii unde au fost repartizaţi.

Scopul acestui stagiu de practică este de a aprofunda cunoştinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ încheiat, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona împreună cu colegii săi, în cadrul dispozitivelor de ordine publică.“La sfârşitul celor cinci săptămâni, elevii vor fi apreciaţi în ceea ce priveşte întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii timişoreni. Lucrând împreună cu jandarmii timişoreni, cei doi elevi jandarmi speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă şi la mijlocul acestui an, să fie repartizaţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă din capitala Banatului”, tranmit reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă.

Articolul precedentÎntreruperi în furnizarea apei, Liebling, Iosif, Cerna și Jebel
Articolul următorOptsute de cercetători din peste 30 de țări se reunesc la UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.