Elevi premiați la finalul concursului ”Colectăm selectiv în familie”, organizat de Retim și ADID Timiș!

RETIM şi ADID TIMIŞ au organizat concursul “Colectăm selectiv în familie”, al cărui premii se ridică la o valoare de peste 60.000 de lei.

Concursul a avut ca scop informarea populația despre regulile de colectare selectivă și de a plasa județul Timiș în topul judeţelor din țară cu cele mai bune rezultate la atingerea țintelor de reciclare, RETIM desfăşoară în această perioadă o amplă campanie de informare a populației din zona 1 și zona 0. Una dintre componentele acestei campanii a ajuns încă din data de 27 mai în mai multe școli din județ prin intermediul unui concurs de desen.

Astfel, cei mai inspiraţi dintre ecologiştii din clasele I-VIII, au putut ilustra pe o coală de hârtie de dimensiunea A4 cum aplică împreună cu familiile lor reguli simple de colectare selectivă precum separarea deşeurilor reciclabile din plastic, hartie-carton şi metal în sacul sau pubela galbenă şi tasarea acestora, depozitarea exclusivă a ambalajelor de sticlă în clopotele stradale verzi și depozitarea separată a deșeurilor voluminoase și periculoase.

Concursul s-a desfășurat în perioada 27 mai – 12 iunie, iar astăzi a avut loc premierea câștigătorilor.

Premiile oferite de RETIM sunt:
– 40 x biciclete
– 15 x trotinete electrice şi
– 25 x hooverboard-uri
în valoare totală de 60,500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here