Înscrierile la concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste” pe ultima sută de metri

Școlile din Timiș pot participa la o competiție de educație ecologică și colectare selectivă. Este vorba despre “Școala Zero Waste” care se adresează tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România, concurs aflat deja la cea de-a patra ediție. Perioada de desfășurare a competiției este 18 aprilie – 27 mai.

Până acum s-au înscris 99 de școli din 29 de județe. Școlile din Timiș care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă oferită de partenerul proiectului, Continental, se mai pot înscrie până luni 11 aprilie. Cei mai implicați elevi vor putea câștiga participarea la o Tabără de Educție Ecologică organizată în luna August la Timișoara, dar și multe alte premii. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2015 vor primi câte o tabletă.

Și în acest an accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here