Școlile din Timiș care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă oferită de partenerul proiectului, Continental, se mai pot înscrie până vineri 3 Martie. Cei mai implicați elevi vor putea câștiga participarea la „Zero Waste Summer Camp” – Tabără de Educție Ecologică organizată în luna August lângă Timișoara, dar și multe alte premii. În plus, profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2017 vor primi câte o tabletă.

„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România, concurs aflat deja la a patra ediție. Perioada de desfășurare a competiției este 13 martie – 12 mai 2017.

Și în acest an accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ  să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

Până acum s-au înscris 145 de școli din 34 de județe și din București. Detalii despre procedura de înscriere – http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste/.

Articolul precedentPREMIERĂ: „Controversa de la Valladolid”, un nou spectacol de teatru regizat de Radu Jude
Articolul următorUn bărbat decedat și o persoană grav rănită într-un accident în apropiere de Orțisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.