Hai cu copilul la fotbalul… O invitatie sincera la fotbal de calitate prestat de Generatia 2010.

Ca in fiecare an, Juventus Timisoara organizeaza un puternic turneu de fotbal pentru copii si juniori, cu participare internationala. Anul acesta sunt 8 echipe participante din 6 tari, respectiv Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Macedonia de Nord si Bulgaria. Pentru ediția din acest an, va da examen generatia de 2010. Turneul va avea doua grupe a cate 4 echipe insumand un total de 16 de jocuri. Competitia se va desfasura la Baza Sportiva Colterm Timisoara in zilele de 21 si 22 mai 2022.

„In pauza turneului, intre orele 13 si 14, in data de 21 mai 2022, vom organiza impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, un antrenament cu 15 copii, cu antrenori calificati, in vederea descoperii unor noi talente si integrarea acestora intr-un mediu sportiv. La sfarsitul actiunii fiecare copil va primi din partea clubului un echipament complet, o minge, o medalie si o diploma de participare”, spune Toni Badescu, inimosul presedinte al Juventus Timisoara.

Turneul EUROCUP KIDS 2010 reprezinta un Proiect sportiv realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara, finanțat prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Articolul precedentGestul neașteptat al unui om de la „țară”
Articolul următorApa potabilă NU este pentru udatul grădinilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.