Eveniment aniversar – 30 de ani de la înființarea Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara

Comunitatea academică a Universității de Vest din Timișoara (UVT) are bucuria de a anunța organizarea evenimentului dedicat aniversării a 30 de ani de la înființarea Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, un moment al bilanțului și noilor proiecte de viitor, încărcat pozitiv cu satisfacțiile și bucuriile reușitelor obținute în dezvoltarea educației din științele juridice timișorene.

Programul aniversar, organizat în 20 mai 2022, cuprinde două evenimente distincte. Primul dintre acestea este masa rotundă „Învățământul juridic din România. Continuarea unei dezbateri”, organizată în Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara (V.Pârvan nr.4), în intervalul orar 9-16. În cadrul celui de-al doilea eveniment va avea loc lansarea volumului „Imago Iuris. Imaginarul Dreptului”, volum editat prin îngrijirea prof.univ.dr. Lucian Bercea, decan al Facultății de Drept din UVT, lansare organizată în Sala Barocă a Muzeului Național de Artă Timișoara (Piața Unirii nr.1).

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Profesioniștii științelor juridice din cadrul Facultății de Drept a UVT au pregătit un program aniversar de excepție, la bilanțul celor 30 de ani de la înființare, o zi specială în care dezbaterile subiectelor actuale din dreptul contemporan vor fi susținute printr-un interesant schimb de argumente, idei și pledoarii. Vă invităm să participați la cele două evenimente din programul aniversării, alături de comunitatea academică din științele juridice timișorene, care s-a remarcat printr-un parcurs competitiv, în plan național și internațional. La mulți ani, Facultății de Drept, studenților și mentorilor lor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here