Asociația Școala mamei Junior este beneficiara unui eveniment caritabil organizat de Decathlon, „Susține hidroterapia”, în vederea achiziționării de materiale necesare orelor de hidroterapie.

Decathlon împlinește patru ani la Timișoara și vă invită la o ora de Zumba fitness cu Claudiu Guțu, pe muzică live, alături de trupa Sangre Latina pentru a susține Hidroterapia. De asemenea, vor avea loc diverse ateliere pentru copii.

În cadrul proiectului Hidroterapia, peste 180 de copii beneficiază gratuit, săptămânal, de o oră de terapie acvatică. În cadrul acestui eveniment dorim sa achiziționăm materiale de bazin care să ne ajute să eficientizăm la maxim această formă de terapie și să stimulăm cât mai mult acești copii. La eveniment se pot face donații directe în obiecte sau bani, iar fiecare donator va primi un bilet de tombolă, putând caștiga 1 dintre cele 3 biciclete puse la bătaie de Decathlon.

Printre materialele de care avem nevoie se numară: baghete spumă, multiconectori, benzi suedeze, plăci multicolore, inele scufundări, placuțe înot, brățări greutăți, aripioare spumă, labe înot mărimi diferite, ochelari, căști, prosoape etc.

„Hidroterapia” este un proiect inițiat de Asociația Școala mamei Junior  în urma cu  4 ani și se adresează copiilor cu dizabilități din județul Timiș, prin care se asigura ore gratuite de hidroterapie acestora.

Misiunea acestui proiect este de a crea acces gratuit copiilor cu dizabilităţi din județul Timiş (peste 2000) şi nu numai, la una dintre cele mai consacrate şi eficiente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare – terapia în apă. În prezent sunt peste 180 de beneficiari între șase saptămâni și 18 ani în două locații cu piscină, asistați de către trei fiziokinetoterapeuți și peste 15 voluntari care participă în proiect în mod constant. Bianual se organizează concursuri de înot in care 78% dintre copii ajung să înoate independent. Terapia nu întârzie să dea rezultate – din cei 63 de copii cu vârste între 0-7 ani cu dizabilități locomotorii, zece au deprins mersul independent până acum.

Asociația Școala mamei Junior s-a înființat în anul 2003. Printre serviciile oferite de-a lungul anilor de către asociație se numără: cursuri prenatale, cursuri de puericultură, cursuri de travaliu, diferite tipuri de gimnastică pentru femei însărcinate sau mămici și copii, kinetoterapie și hidroterapie. Peste 3.000 de persoane au beneficiat de-a lungul anilor de aceste servicii.

Mai multe informații puteți afla pe www.mamicafarafrica.ro.

Articolul precedentProxenet dat în urmărire, depistat la vama Cenad
Articolul următorLiga Sevilla. Gruparea spaniola a reusit o performanta remarcabila in Europa League

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.