EXCLUSIV: Undă verde pentru Alin Popoviciu la CJ Timiș

Candidatura pentru CJ Timiș a lui Alin Popoviciu a fost validată la București. Deputatul PNL Alin Popoviciu a câștigat detașat lupta internă pentru desemnarea candidatului la șefia CJ Timiș. Liberalul a fost prima alegere a primarilor din Timiș care au văzut în acesta singura soluție înțeleaptă pentru Consiliul Județean Timiș.

Alin Popoviciu a rămas pe primul loc și după votul colegilor din BPJ (Biroul Permanent Județean PNL), dar și după votul celor doi grei din PNL Timiș: Nicolae Robu și Dan Popa. În plus, acesta a avut și un raport de activitate foarte bun care l-a propulsat pe prima poziție la finalul competiției interne pentru desemnarea capului de lista la CJT.

Alin Popoviciu a reușit pe vremea când era la PDL să fie principala voce din partid. Lucrurile nu s-au schimbat nici după ce PDL și PNL au fuzionat. În prezent, dintre deputații din Timiș, Popoviciu are cea mai mare trecere la București. Ca deputat Popoviciu a adus mai multe proiecte importante pe zona de care răspundea direct (Zona Sânnicolau Mare).

(Foto: www.debanat.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here