Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a treia ediție din acest an a EXPO MOBILA TIMIȘOARA, expoziţie naţională dedicată industriei mobilei care se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante. ​

La această ediție, vor fi prezentate o diversitate de piese de mobilier, multe unicate, cu accent pe multiplele posibilități de decorare a unui living, paturi și saltele cu functionalități mult îmbunătățite destinate unui somn cât mai odihnitor, peste 100 de modele de canapele în tendințele anului 2023.

Unul din expozanți spune: „După ce ne-am schimbat stilul de viață și am lucrat de acasă sau am avut un program hibrid flexibil, confortul va fi esențial în designul interior și al pieselor de mobilier alese, în top ramânând acele piese confortabile și elegante, cu funcțiuni multiple”. Un alt expozant, producător și exportator de mobilier, vorbește despre importanța amenajărilor interioare, fiind prezent în expoziție cu mobilier curbat specific anilor ‘70, mult solicitat de cumpărători.

Grupul producătorilor de canapele, colțare, fotolii și scaune, va expune piese cu colțurile rotunjite, apropiate de formele naturale, care crează un sentiment de intimidate, un mediu confortabil și sociabil în camera de zi sau în grădina de acasă.

Canapelele sunt disponibile în soluții de colțuri mari sau în combinații modulare, în culorile anului, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diverse nuanțe de bej, verde discret, albastru sau teracotă, în cele mai prietenoase texturi. Toate nuanțele de cărămiziu și portocaliu sunt la mare căutare, iar portocaliul și teracota trec de la tapițeria canapelei la pereți și sunt folosite ca piese de accent.

Prezentă pentru a doua oară la Timișoara, reprezentanța unei firme producătoare din Spania, expune spre testare și achiziționare o o gamă largă de modele de canapele, colțare și fotolii modulare care au încorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație. Compania a pregătit pentru publicul timișorean numeroase surprize cum ar fi transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate, reduceri generoase de până la 35 %, valabile pe perioada expoziției.

Manifestarea reunește 12 producători români din țară (Timișoara, Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca) dar și din Republica Moldova, alături de importatori recunoscuți din domeniu.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, între orele 10.00-20.00, iar duminică, între orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

Articolul precedentAquatim continuă lucrările la rețelele de apă și canalizare din Timișoara. Amănunte despre lucrări
Articolul următorSimonis rămâne preşedintele Camerei Deputaţilor şi pentru următoarea sesiune parlamentară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.