Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, organizată la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, în perioada 9 – 12 iunie 2022.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

Noutatea ediției este prezența Breslei Artizanilor, o comunitate de mesteșugari care transformă cu măiestrie materialele brute în artă, revitalizează vechile tradiții ale breslelor meșteșugărești într-o abordare modernă, actuală, în concordanță cu interesul publicului. Breasla Artizanilor va fi prezentă în expoziție cu obiecte unicat, realizate de noua generație de meșteri artizani, pasionați de tot ceea ce înseamnă meșteșug în cel mai nobil sens al cuvântului.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:
▪ Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
▪ Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
▪ Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
▪ Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
▪ Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.
Intrarea este gratuită.

Articolul precedentExpoziții la MV sci-art Timișoara: Josépha Blanchet, Cosmin Haiaș, Dan Perjovschi și George Roșu
Articolul următorIntrare gratuită la expozițiile temporare și atelierele creative de la Muzeul Național al Banatului, pentru copii în 1 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.