ExpoMobila aduce în fața publicului timișorean cele mai noi tendințe din domeniul mobilierului! Expoziția începe joi

La Timişoara, se pregăteşte o nouă ediţie a celui mai important eveniment în materie de mobilier, ExpoMobila 2017.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a patru zile, în perioada 2-5 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, unde publicul este aşteptat zilnic, între orele 10:00-20:00, cu excepţia zilei de duminică, atunci când târgul va fi deschis numai până la ora 18:00.

ExpoMobila Timișoara își deschide porțile în data de 2 noiembrie, joi, la Centrul Regional de Afaceri. Ediția de anul acesta va reuni 30 de firme expozante, în marea lor majoritate producători de renume din întreaga țară, dar și din zona noastră locală, Timișoara-Timiș. dorim anul acesta să aducem în fața publicului vizitator ultimele tendințe ale anului în ceea ce privește mobilarea habitatului nostru, indiferent că vorbim de bucătării, livinguri, camere de copii, holuri, mese, canapele, scaune, absolut tot ce avem nevoie pentru mobilarea casei noastre. Foarte important este că avem cinci firme noi. Ca o noutate anul acesta avem mobilier realizat din carton ondulat biodegradabil 100%, reciclabil”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

Ediţia din acest an reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice, doar pe durata evenimentului.

Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here