Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria se alătură festivităților de deschidere a programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii și aduce în atenția publicului larg un mix interesant de arte vizuale și muzică ce activează subcultura timișoreană.

Pe 18 februarie 2023 debutează expoziția de fotografie ”Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim!”, ce conține peste 100 cadre realizate de maestrul fotograf Constantin Duma în zilele Revoluției, în perioada decembrie 1989 – martie 1990. Constantin Duma este fotograful pe care toți timișorenii îl cunosc, indiferent dacă sunt conștienți de asta sau nu. Îl cunosc pentru că fotografiile sale ilustrează viața cetății de aproape cinci decenii. A fost acolo pentru a surprinde, pe film sau digital, toate momentele importante din istoria recentă a orașului, iar Revoluția din 1989 a fost cu siguranță cel mai important.

MC din Timișoara – Dani Tobe (membru al Peluzei Sud Timișoara!) și DOXA – își unesc forțele cu Cedry2k, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști rap din România pentru un concert memorabil. Vor avea la platane susținere din partea lui DJ K-Lu, maestru în arta scratchingului și un nume constant pe scenele marilor festivaluri din țara noastră și nu numai.

Concertul are loc pe data de 18 februarie 2023, cu începere de la ora 19.00, în piațeta My Town (Iulius Town Timișoara), la intersecția străzilor Demetriade și Al. I. Cuza. Accesul la eveniment este gratuit, dar donațiile sunt încurajate. Ele vor fi folosite pentru susținerea costurilor de organizare a acestui eveniment, dar și pentru dezvoltarea proiectelor viitoare ale asociației!

Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria are o vastă implicare în comunitatea timișoreană pe multiple paliere, fiind inițiatoare sau colaboratoare la nenumărate inițiative sociale sau caritabile de-a lungul celor peste 12 ani de activitate. Dintre acestea amintim tradiționala Acțiune de Crăciun, reabilitarea salonului de nou-născuți de la Maternitatea Bega, construcția unui spațiu de joacă pentru copiii internați la Clinica de Pediatrie a Spitalului Județean sau acțiunea de conștientizare a problemelor cu care se confruntă persoanele fără adăpost – ”Sub cerul liber”.

Articolul precedentPasajul Solventul are finanţare! Să vedem însă şi când se face
Articolul următorUrmărit general, depistat la Cenad, înainte să părăsească ţara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.