Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 2–4 iunie 2023 cea de-a 26-a ediție a manifestării EZOTERIC FEST TIMIȘOARA, manifestare tradițională organizată de Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Vor participa peste 80 de expozanți și conferențiari din întreaga țară.

Publicul va putea regăsi în standuri produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatură specifică tematicii, consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic, cristale și pietre semipreționase, produse fitofarmaceutice, proceduri radiestezice, dispotive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri, altele.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii.

Evenimentul se bucură de participarea extraordinară a Gen.dr. Emil STRĂINU. Totodată, vor participa preot Adrian SINGUROV și alți oaspeți cu lansări de carte și sesiuni de autografe.

Binecunoscutul interpret Gheorghe IOVU va încânta asistența cu muzică terapeutică.

În exteriorul CRAFT va funcționa un târg de produse tradiționale.

Expoziția este deschisă publicului între orele 10.00 – 20.00.

Taxa de intrare: 10 lei.

Articolul precedentADID și RETIM anunță programul de spălare al pubelelor în Zona 0 și Zona 1
Articolul următorNoi protocoale de tratament pentru lifting facial și modelare corporală lansate în exclusivitate la Institutul de Sănătate și Estetică ESTEVA din Dumbrăvița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.