Fără apă caldă şi căldură la două spitale şi pe zeci de străzi, marţi, 7 martie

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 07.03.2023, de la ora 9ºº la ora 16ºº, la punctele termice 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogălniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei, în total un număr de 204 branșamente.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, anunţă Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here