Miercuri, 22 mai, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Belinț, iar între orele 9-14 se va opri apa în Gruni pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a bazinelor de înmagazinare.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentFermierii din Ciacova, chemaţi la întâlnire cu primarul, chiar înainte de alegeri. Altfel nu mai primesc păşuni
Articolul următorTururi ghidate și sute de minți captivate de istorie și tehnologie au descoperit MECIPT-1 și Muzeul Tehnic UPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.