Fără apă în mai multe localităţi timişene. Vezi motivul

Fără apă sau cu presiune scăzută. În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din judeţul Timiş.

Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-16, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe 14 martie în Uivar, pe 15 martie în Otelec și pe 16 martie în Pustiniș. Pe 14 și 15 martie, zilnic între orele 8-13 se va efectua spălarea rețelei de distribuție în Pădureni, Honorici și Lugojel. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.