Continuă întreruperile în furnizarea apei, atât în Timișoara, cât și în alte localități din județ. Aquatim trebuie să intervină pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuție.

Timp de mai multe ore nu va curge apă pe străzile Sever Bocu și Orion din Timișoara. Aceeași problemă va exista și în localitățile Remetea Mare și Sânmihaiul Român. Tot joi sunt efectuate lucrări de spălare a rețelelor și rezervoarelor de înmagazinare a apei în Răuți, în intervalul orar 8.00 – 16.00.

Vă reamintim că, în perioada 30 octombrie – 15 noiembrie, între orele 9.00 – 17.00, se va întrerupe, zilnic, furnizarea apei în Bencecu de Jos și Bencecu de Sus, pentru lucrări de spălare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinetele consumatorilor să curgă apă tulbure. Aquatim recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta nu se va limpezi complet.

Articolul precedentSe întrerupe apa caldă în Timișoara
Articolul următorMicrobuz în care se aflau 8 persoane, răsturnat în șanț, aprope de Timișoara. Doi tineri au fost răniți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.