Miercuri, 20 septembrie, între orele 8-19 se vor executa două conectări de conducte la intersecția Căii Stan Vidrighin cu Bulevardul 12 Noiembrie 1884.

Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul 12 Noiembrie 1884, Industriei, Constructorilor, precum și la firmele Azur, Kaufland, Mesopotamia, Cowboys Wagon, KFC, Noodle Pack, Mecatim, Filtration Group, Machinenbau, Cablaje și echipamente electronice, Viele, Technical Die-Casting, Nereus, B.a.C Șeminee, Manitou și Dräxlmaier.

Tot pe 20 septembrie, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Ioachim Miloia. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Ioachim Miloia și Gavril Musicescu – porțiunea dintre străzile Drubeta și Emil Zola.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentToamna a venit cu ale sale roade bogate! Haideţi să gustaţi o zacuscă bună
Articolul următorAteliere de detectivi urbani pentru elevi și vizite ghidate propuse timișorenilor ca evenimente asociate expoziției Performing 89

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.