A fost desemnată firma câștigătoare,care se va ocupa de refacerea fațadei Rectoratului Universității Politehnica Timișoara (Palatul Lloyd), una dintre clădirile monument istoric reprezentative ale orașului!

După obținerea tuturor avizelor necesare pentru organizarea de șantier, firma câștigătoare a licitației, SC Gigant Construct SRL din Timișoara va începe montarea schelelor pe toată fațada (atât pe latura din Piața Victoriei, cât și pe Bulevardul Republicii). În cadrul aceluiași contract, vor fi refăcute și fațadele interioare (din curtea interioară).

Lucrarea este una de amploare şi va include: consolidarea plăcilor de beton ale balcoanelor interioare și exterioare cu țesătură de fibră de carbon și refacerea stratului de acoperire; înlocuirea parțială și consolidarea elementelor metalice ale balcoanelor; refacere tencuieli exterioare degradate sau căzute; consolidarea prinderilor elementelor decorative de pe fațade; reparații la instalațiile de apă-canal și întregul sistem de scurgere a apelor; refacere tâmplărie exterioară.

Suprafața totală supusă renovării este de circa 4.000 mp, valoarea totală a lucrării este de 4.477.560 lei plus TVA, iar termenul de execuție este de 36 de luni.

Articolul precedentȘosea ca-n palmă! CJT modernizează drumul de acces către viitorul centru de legume și fructe din Tomnatic
Articolul următorSe întrerupe apa caldă în mai multe zone din oraș! Vezi aici străzile afectate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.