Femeie de 64 de ani, amenințată cu un cuțit și obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat de 36 de ani

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut de polițiști, noaptea trecută după ce a amenințat cu cuțitul o femeie și apoi a violat-o.

Bărbatul este din Caransebeș și s-au dus peste femeia care stătea singură într-un sălaș de lângă localitatea Buchin, în apropiere de Caranebeș. A intrat peste ea, a amenințat-o cu un cuțit, după care a violat-o.

Victima a depus plângere la poliție, iar bărbatul a fost reținut după câteva ore.

”Ieri, 06 octombrie, în jurul orei 16.00, bărbatul de 36 de ani s-ar fi deplasat la locuința victimei (sălaș), situată în apropierea localității Buchin, ar fi pătruns în curtea locuinței, deși victima i-a cerut să plece și sub amenințare cu un obiect tăietor-înțepător, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el. După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuința, fiind identificat în scurt timp de polițiști și condus la sediul Poliției pentru cercetări”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru viol și violare de domiciliu.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here