Femeie tâlhărită în plină strădă! Oamenii l-au urmărit și l-au prins pe agresor

Polițiștii arădeni au depistat si identificat un tânăr care a tâlhărit o femeie în plină stradă. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Seara trecută, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 despre comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Arad. Mai exact, în jurul orei 22.00, o femeie de 45 de ani, în timp ce mergea pe strada Gorunului, a fost acostată de un tânăr care i-a smuls lanțul de aur de la gât și a luat-o la fugă.

La strigătul femeii, oamenii aflați pe o stradă adiacentă locului în care s-a produs fapta, împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică au pornit în urmărirea fugarului, reușind să-l prindă pe acesta.

Asupra tânărului tâlhar de doar 20 de ani, din Chișineu Criș, a fost găsită o bucată din lanțul smuls de la gâtul persoanei vărămate.

Pentru fapta comisă, tânărul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.