Zielel cu proteste ale fermierilor se prelungesc şi chiar dacă până acum pe plan local nu s-a intrat în oraş, manifestările ţinându-se mai mult pe centură, ei au primit unde verde pentru centrul oraşului.

La solicitarea fermierilor de a organiza o adunare publică pentru susținerea agriculturii din România, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat desfășurarea acțiunii în intervalul 18-24 ianuarie. Avizul a fost eliberat pentru parcarea de la Modex.

„Timișoara are o responsabilitate profundă pentru cultura de protest și pentru libera exprimare în România. De aceea, am decis să avizăm un protest al fermierilor în centrul orașului. Piața Victoriei e locul în care au început libertatea și democrația în România. Și rămâne locul oamenilor curajoși care se bat pentru drepturile lor legitime”, a precizat primarul Dominic Fritz.

Sursa foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Articolul precedentUMF deplânge trecerea în eternitate a celui care a fost Nicola Trăilă, unul dintre marii maeștri ai școlii de chirurgie din România
Articolul următorAu vrut la arest, au ajuns: asta după ce au spart geamul de la casa şi de la maşina unui locuitor din Coştei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.