MONS Beach Volley Festival transformă Timișoara în plajă urbană. A treia ediție a evenimentului este organizată în parteneriat de Universitatea de Vest din Timișoara, CSM Timișoara, Tysa și JCI Timișoara.

Timișoara se pregătește pentru a treia ediție a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care aduce atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului. În weekendul 17-19 mai 2024 sunteți invitați la MONS Beach Volley Festival, în Parcul Rozelor din Timișoara. Organizat împreună cu Universitatea de Vest din Timișoara, CSM Timișoara, Tysa și JCI Timișoara, evenimentul oferă o experiență deosebită, îmbinând pasiunea pentru volei cu atmosfera vibrantă a unui festival de vară.

Pentru pasionații de volei sunt organizate turnee pentru amatori, dedicate tinerilor care doresc să se bucure de spiritul competițional. Acestea se desfășoară pe mai multe categorii de vârstă: gimnaziu (clasele V-VII), liceu (clasele IX-XII) și tineret 18+. Pentru entuziaștii din clasele primare, se pregătește un eveniment special – Cupa MiniStars, o ocazie perfectă pentru activități distractive pe nisip desfășurate într-un cadru adaptat vârstei lor.

Pentru cei care caută relaxare, muzica va fi oferită de pe scena principală, alături de o varietate de gustări și băuturi, perfecte pentru a fi savurate pe marginea terenului sau în spațiul special amenajat.

„Distracția pentru toate vârstele va fi garantată. Vă invităm să vă alăturați și activităților dedicate, precum spuma party, pictură pe față și ateliere interactive, potrivite atât pentru copii cât și pentru părinți. Pentru cei pasionați de sport, sunt pregătite activități precum ping pong, tir cu arcul, badminton și mini volei. De asemenea, trambulina și mingile de plajă sunt la dispoziție pentru momente de joacă și energie pozitivă, iar pentru a răcori atmosfera va fi amenajată și o zonă pentru concursuri cu baloane de apă”, spun organizatorii.

MONS Beach Volley Festival este unicul eveniment din zona de vest a țării creat cu scopul de a aduce plaja și distracția de la mare și la câmpie!

Articolul precedentForumul Internațional de Afaceri, premieră de succes a CCIAT
Articolul următorMagazin de bijuterii, spart în toiul nopţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.