Festivităţi la IPJ Timiş: diplome şi avansări în grad

Cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, pe 5 decembrie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Timiș, 76 de polițiști dintre care 34 de ofițeri și 42 de agenți, au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru merite și rezultate deosebite obținute în desfășurarea activității profesionale.

S-au remarcat și poliţiştii sportivi, care au primit recompense pentru activităţile sportive desfășurate. Au fost înmânate diplome și cupe sportivilor care au participat şi câştigat locuri pe podium la concursurile de fotbal, tenis și TIR susţinute în perioada anterioară Zilei Naționale a României.

Întrucât profesionalismul se îmbină perfect cu umanitatea, în urma unui apel primit în data de 1 decembrie 2022, care anunța că fiica unui fost polițist din București avea nevoie urgentă de sânge întrucât suferă de cancer, la data de 2 decembrie, 50 de polițiști s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara pentru a dona sânge.

Conducerea I.P.J Timiș a apreciat foarte mult această mobilizare remarcabilă, donatorilor fiindu-le înmânate diplome în semn de apreciere.i la IP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here