Fetiță de 6 ani, agresată sexual de un bătrân de 80 de ani, în vestul țării!

Un caz revoltător a ieșit la iveală, în județul Hunedoara. Mai exact o fetiță de doar 6 ani, ar fi fost agresată sexual de un bătrân de 80 de ani.

Fetița din localitate Buceș, ar fi rămas în grija bătrânului, cât părinții ei mergeau la câmp. Totul s-ar fi petrecut în luna iunie, însă povestea revoltătoare abia acum a ieșit la iveală și a ajuns la urechile polițiștilor, care s-au sesizat din oficiu în acest caz.

În data de 06.08.2019, polițiștii Biroului Investigații Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore in varsta de 6 ani, din comuna Buces. Din primele cercetări, se pare ca fapta ar fi fost comisa in data de 28.06.2019 de catre un vecin al familiei minorei, un barbat in vârstă de 80 de ani (insa minora nu a relatat nimic familiei, de la acea data). Bărbatul ar fi profitat de circumstanța ca se afla cu minora la domiciliul său, in timp ce părinții micuței prestau activități agricole. In cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuala fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Actul de natură sexuală, altul decât cele prevăzute în art. 218, cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra sau de a-și exprima voința ori profitând de această stare, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.