Film educativ dedicat femeilor pentru prevenirea apariției cancerului mamar

Echipa campaniei Help25 continuă să ducă la îndeplinire două dintre cele mai importante obiective propuse, respectiv oferirea de mamografii gratuite femeilor cu venituri reduse sau fără venituri din Regiunea de Vest și demararea programului de educație pentru sănătate.

Recent, echipa OncoHelp a realizat un scurt film de promovare a importanței rolului auto-examinării în prevenția cancerului la sân. În materialul filmat sunt prezentate modalitățile prin care orice femeie poate realiza simplu și eficient autopalparea, în intimitatea propriului cămin, știut fiind faptul că prevenția, respectiv auto-examinarea regulată a sânilor și realizarea unei mamografii în fiecare an, salvează vieți. Conform statisticilor 99% din femeile depistate cu forme incipiente de cancer supraviețuiesc.

Pentru a veni în sprijinul femeilor din Regiunea de Vest, Asociația OncoHelp menține, și în acest an, oferta care salvează vieți: pentru fiecare mamografie realizată contra cost la Clinica OncoHelp, o mamografie va fi oferită gratuit unei femei fără venituri sau cu venituri reduse.

Filmul se află postat atât pe pagina Asociației OncoHelp – http://oncohelp.ro/media/, cât și pe pagina campaniei Help25, rolul său fiind să convingă un număr cât mai mare de femei de importanța prevenției în lupta împotriva cancerului la sân.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesară achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

(Foto: www.puterea.ro)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here