Film real de proastă calitate, cu Nica în rol principal, un consilier „borsetă” și un intermediar tovarăș cu interlopii: DUBA-I Pregătită

Știți bancul cu DUBAI? Duba-i pregătită… și nu a fost mult ca filmul de proastă calitate să se transforme într-o poveste reală cu final încătușat.

Mergem puțin înapoi în martie. Președintele CJ Timiș, mult-prea-frumosul și inteligentul Alin Nica dorea să facă afaceri cu arabi. Mai pe scurt, prima voce a județului dorea să ridice un terminal cargo lângă aeroport. Consilierul personal, Iosif Nicoară, poreclit Borsetă, pentru că a fost șef pe la vămi și a fost acuzat că și-a umplut borsetele a găsit un intermediar. Unul Cristian Birlic, cunoscut în lumea interlopilor și maneliștilor, un personaj care s-a și afișat cu aceștia, dar și acu alte personaje dubioase chiar din Timișoara.

„Birlicul” s-a ținut de promisiune și a găsit un puternic investitor din lumea arabă, Anyian Kutty, proprietarul Clarion Shipping Services LLC. Înainte de a se semna actele, Nica s-a și întâlnit cu Birlic chiar în Dubai și se pregăteau de marea lovitură.

Surpriză sau nu, dar terenul pe care urma să se construiască hub-ul cargo nu aparținea CJT și Ministerului Transportului, astfel că toată afacerea a picat, investitorul arab nedorind să bage bani în pământul… altora!

Tot la sfârșitul lui martie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu îi bătea obrazul lui Nica, spunând că dacă s-ar fi făcut afacerea, se făcea un loc liber la Jilava, sau dacă doriți, „Duba-i pregătită!”.

Multe discuții inutile, intermediar, borsete, vizite deloc ieftine la Dubai pentru… nimic! Bine că nu a fost mai mult pentru că filmul se putea tragic pentru master-cheful Nica și pentru borseta sa cu infiltrații în lumea interlopă.

Sursa foto: cancan.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here