Firmele bulgare, fața în față cu firmele timișene! CCIAT faciliteaza întâlnirea

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Bulgaro-Română din Ruse, organizează în data de 13 septembrie 2018, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, un eveniment de tip Business to Business: PARTENERIAT DE AFACERI ROMÂNIA – BULGARIA.

Scopul evenimentului este să ofere o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, punând accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți pentru companiile din ambele țări.

Delegația din Bulgaria este formată din 13 firme din diferite domenii de activitate, interesate în a face afaceri pe piaţa românească. (vezi listă firme anexată).

Parteneriatul de afaceri se derulează ca activitate în cadrul Acordului de Colaborare dintre cele două organizații camerale, semnat în 20 aprilie 2017 din dorința părților de a stabili cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat promovării comerțului și investițiilor, stimulării parteneriatelor de afaceri, organizării de evenimente economice, schimb de bune practici și experiență.

Program
9:45-10:00 Înregistrarea participanţilor
10:00- 10:15 Mesaje de bun venit ale conducerii CCIA Timiș și CCI Bulgaro-Română
10:15- 11:00 Prezentarea delegaţiei din Bulgaria
11:00- 11:15 Coffee break / Networking
11:15- 13:30 Discuţii B2B

Limba de conversaţie este limba engleză.

Participarea firmelor este gratuită pe baza invitaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here