Firmele din Timiș, invitate la seminarul despre oportunități de finanțare nerambursabilă

Spread the love

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, alături de Rödl & Partner România, organizează seminarul cu tema: “Dosarul prețurilor de transfer – aspecte teoretice și practice. Oportunități de finanțare nerambursabilă”. Evenimentul va avea loc în data de 30 martie, între orele 10.30 – 14.00, în Sala C.E.D.O.

Vor fi abordate: aspecte teoretice și informații practice legate de întocmirea dosarului prețurilor de transfer – prezentarea noțiunii de transfer pricing și a aspectelor teoretice relevante privind întocmirea dosarului, cu accent pe informații practice și modalități de minimizare a riscurilor, în conformitate culegislația actuală și cu noutățile apărute în domeniul prețurilor de transfer din România.

Oportunități de finanțare a proiectelor cu fonduri structurale nerambursabile – activităţi eligibile, condiţii de aplicare, exemple; Finanţări nerambursabile pentru resurse umane prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU); Finanţări nerambursabile pentru investiţii (Axa 2.2) prin Programul Operaţional Regional (POR);Finanţări nerambursabile pentru investiţii în energie (Axa 6.2) prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM); Alte finanţări pe scurt: investiţii pentru IMM-uri.

Temele menționate vor fi prezentate şi susținute de specialiști din cadrul companiei Rödl & Partner, cu o experiență vastă în domeniile mai sus menționate. Prezentările vor fi susținute în limba româna și vor avea un caracter interactiv şi dinamic, fiind structurate în baza unui permanent dialog cu cei prezenţi în sală.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here