Firmele din Timiș sunt invitate gratuit la Philoxenia Salonic

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Helexpo Salonic, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București prin Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să  participe în calitate de vizitatori la cel mai mare și important târg internațional de turism – Philoxenia, care se desfășoară la Centrul Expozițional Helexpo Salonic, în perioada 18 – 20 noiembrie 2022.

Cea de-a 37-a ediție a Târgului Internațional de Turism Philoxenia va reuni peste 235 de expozanți din peste 12 țări, care activează în domeniul turismului și al serviciilor conexe respectiv: agenții de turism, tour-operatori, organizatori de evenimente.

Prin«Hosted Buyers Program», companiile timișene beneficiază de gratuitate la cazare (2/3 nopți în hotel de 4/5*) și transport cu avionul – pentru un reprezentant al firmei participante precum și de organizarea întâlnirilor B2B cu firmele expozante în funcție de interesul exprimat. Totodată, vor putea lua parte la conferințele tematice susținute de speakeri internaționali.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/ .

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție iar participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire.

Termenul de înscriere este 15 august 2022.  Relații suplimentare privind procedura de înscriere se pot obține la elefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian, Consultant Cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here