Firmele italiene, oportunități de afaceri în Timiș

Eveniment important pentru mediul de afaceri italian, dar și pentru antreprenorii din Timiș. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Camera de Comerț Italiană pentru România, sub egida Ambasadei Italiei la București, a organizat un eveniment destinat unuia din principalii parteneri comerciali ai României și unul din principalii investitori străini ai Județului Timiș (locul I ca număr de firme și locul IV ca valoare a capitalului social) – ITALIA. Astfel, firmele italiene care își desfășoară activitatea în județul Timiș au avut posibilitatea de a sta față în față cu principalii actori din administraţia publică locală și au putut afla informații utile .

Acțiunea a avut loc la Centrul Regional de Afaceri. “Au fost foarte multe firme italiene, peste 100, și au putut sta față în față cu instituțiile statului. Au fost prezenți toți directorii instituțiilor deconcentrate, mai puțin din partea Casa de Asigurări de Sănătate, care nu a dat curs invitației nostre, instituție căreia i-au fost atribuite cele mai multe întrebări. Ne-a onorat cu prezența și domnul primar și domnul prefect. Evenimentul s-a născut în urma unei vizite a ambasadorului Italiei la noi, la CCIAT. Au fost puse întrebări la absolut toate instituțiile, au fost răspunsuri clare, pertinente și pot să spun că au fost lămuriți cu toții”, spune Florica Chiriță, director general al CCIAT.

În cadrul evenimentului au fost prezentate oportunități de afaceri în Timiș, serviciile suport oferite de CCIAT și CCIpR cât și stimulente și facilități oferite investitorilor de către administrația publică locală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here