Firmele timişene, aşteptate la CHINA SMART EXPO 2018 Budapesta

Camera de Comerț Timiș împreună cu Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CECZ Co.Ltd) organizează în perioada 31 mai – 1 iunie 2018 o misiune economică la Budapesta (Ungaria) de vizitare a celei de-a 9-a ediții a CHINA SMART EXPO.

CHINA SMART EXPO este unul din cele mai mari și complexe evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene. Cifrele aferente ediției 2017 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanți, 4800 de vizitatori înregistrați, 2000 de contacte de afaceri.

La ediția 2018 sunt prezente pe o suprafață de 10.000 mp peste 400 de companii chineze, abilitate de Ministerul Comerțului din China și care deţin licenţe de export-import în relația cu UE.

Ediția din acest an are loc în perioada 31 mai – 2 iunie 2018 și propune 3 expoziții în una singură:

CHINA SMART EXPO – Sunt prezente peste 300 de exportatori chinezi din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, textile, industria chimică, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile, publicitate-tipografie-imprimerie, altele.

SHANDONG CULTURE EXPO – Reunește 80 de reprezentanți și delegați guvernamentali de rang înalt, iar tematica abordată vizează sectoarele învățământ și programe de mobilități pentru studenți, turism, sport, drepturi de autor, artă, mediul virtual.

CHINA IMPORT FAIR – Forum de afaceri unde sunt așteptate companii din țările Europei Centrale și de Est care pot face export în domeniul industriei alimentare, agricultură, bunuri de larg consum, altele.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.

Costuri de organizare:

Participarea este gratuită pentru membrii CCIAT cu cotizația la zi.
Serviciile includ: transport cu autocarul, o noapte cazare la Hotel Danubius Arena 4* (cu mic dejun), participare la cina festivă de deschidere a expoziției.

CONDIȚIE OBLIGATORIE: Conform graficului propus de organizatori, fiecare participant va avea minim 6 întâlniri de tip „business 2 business” cu expozanţi chinezi.

Termen de înscriere: 5 mai 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here