Societățile comerciale din Timiș sunt invitate la o misiune economică INOCOOP Zrenjanin. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 25 – 27 august o misiune economică la Zrenjanin (Serbia), cu prilejul celei de-a XVII-a ediţii a TÂRGULUI DE INOVAŢII, COOPERARE ŞI ANTREPRENORIAT INOCOOP.

Păstrând tradiția ultimilor ani, târgul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a întreprindelor mici şi mijlocii, cât şi dezvoltarea inter-regională şi transfrontalieră.

Manifestarea expozițională este organizată de Camera Regională Economică Zrenjanin, Asociația Generală a Întreprinzătorilor din Zrenjanin şi Centrul Turistic al Oraşului Zrenjanin și oferă posibilitatea de a crea noi contacte de afaceri cu posibili furnizori și clienți și de a participa la evenimentele conexe organizate în cadrul expoziției: conferințe, seminarii, mese rotunde.

Organizatorii oferă firmelor timișene posibilitatea de a-și expune produsele într-un stand colectiv GRATUIT cât și alte facilități legate de transport și cazare.

Informaţii suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372.185.285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana STOIANOV – referent specialitate CCIAT.

Articolul precedentSocietăți comerciale din Timișoara verificate de polițiștii locali. Sute dintre acestea nu dețin acord de funcționare
Articolul următorPrinși de polițiști după ce au furat dintr-un centru comercial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.